i'm still tired

jag har varit trött på sista tiden. snart har jag läst ut min älsklingsbok älskadigtilldöds. har fått svar från blogg.se. berättar snart för er. en liten sak jag ska göra bara.. hihi.

my little secret.

finns en sak som jag har gjort. med min blogg. men vet inte om jag ska gå ut med det än. har nämnlingen inte fått svar på min fråga från blogg.se. så vet inte om det blir av eller inte. mer om det beslutet får ni höra om någon annan dag. förhoppningsvis. hihi.

i've got him on my mind


allsång.cigg.fantafree.
bildfrånkatrineholm.

some people say forever






katrineholm.flen.lycka.värme.

bonjour à nouveau

är hemma nu.det var underbart. lite bäst sådär.men tillbaka till verkligheten nu.bilder kommer senare. ciao

au revoir


som sagt.imorgon åker jag.iväg härifrån. det ska bli skönt.otroligt skönt faktiskt. jag måste lägga mig nu för att jag ska upp tidigt imorgon.vi åker härifrån vid tolv och innan det ska allt vara klart.men dessa fyra dagar kommer vara proppfyllda med kortspel.läsning.bad&sol. jag kommer ta massor med bilder.jag kommer sitta på bryggan hela natten med en cigg i handen och något gott att dricka till.jag kommer ta ett nattbad med s.jag kommer hadetbra.  kommer hem på söndag igen.

better in time

nu har jag packat. ätit tomatsoppa. träffat sofie. tagit några bloss då & då. och målat naglarna med färgen red, baby, red.äntligen. har haft det andra slitna nagellacket på mina naglar ett bra tag nu. nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen. sedan ska jag laga nudlar. med ketchup.

life is not fair

jag är trött idag. helt seg. trots det måste jag packa. ladda över nya låtar till mobilen. hoppa och skutta lite eftersom att vi äntligen åker bort. ooh. äta frukost måste jag också göra. innan jag svälter.


nothing to see



planerar nu att dra mig till sängs. med mina chips. men imorn så hörs vi igen. packdag imorn. drar nämnligen till katrineholm på onsdag. lyckorus! nu blev jag glad igen. nattinatt sov gott sötisar.

can't be happy

jag är seg. är inte på topp just nu. don't know why.

uno bild på mig. ush


yesterday




shutter

dagen har spenderats hos sofie. i hennes soffa och på hennes balkong. vi kollade på skräckfilm. riktigt läskig var den. typisk japansk,svart hår över huvudet film. ätit popcorn. och druckit juice har vi gjort också. ska snart tralla hem. har faktiskt inte ätit något än. min mage kurrrrrar.

maintenant, je dors

nu ska jag dra mig till min efterlängtade säng. måste först till köket för att hämta en yoggi yalla och sedan ta några bloss. bien dormi.

sweeeetie


min.min.min.min.min.min.min.min.min.min.min.min.min.min.min.min.

merveilleux

nyss varit ute med sofie. mys. äntligen så hoppas jag på att allt löser sig. imorn blir det skräckfilm med popcorn hos henne. nu ska jag bädda sängen. linda in mig i en filt. och äta salta pinnar.

ps. vad vill ni se i bloggen? tell me!

soirées d'été

idag har jag ätit mazariner. pratat med mamma. suttit på balkongen. handlat. mamma pratade också med hennes syster om att vi ska åka över till henne någon dag. hon bor i katrineholm. ska bli mys. då bor vi i hennes lilla gäststuga. då kan jag sitta på bryggan på kvällarna. fota. röka. njuta. behöver verkligen komma bort härifrån nu. nu blir det potatisgratäng med något gott till. vi hörs. pusssss

je t'aime

jag var ute med jennifer. det var solnedgång. helt underbart vackert. vi åt choklad. drack jordgubbsfestis. rökte. hade det bäst. nu sitter jag här. i min myströja. suktar efter mina nya böcker. jag ska nog läsa snart. och göra en kopp te. au revior.

for a moment like this


lisalavie-angel

i've got him on my mind again and though i search i never win. i'm told that if you seek you shall find your angel.

it's to late


godmorgon alla söta. jag vaknade för en timma sedan. nyss så var jag och mamma vid ica där vi hämtade ut mina två böcker som jag hade beställt. PS. jag älskar dig, och älska dig till döds. så nu är det bara sätta igång att läsa. snart ska jag laga en god middag, bestående av tortellini och ostsås. sedan blir det klick! läsning och tv tittande. pussss

lookbook





nu ska jag dra mig till sängen för en god natts sömn.nattinattinattiii.

lisalavie.

sitter och kollar på youtube. lyssnar på lisa lavie. fantastisk. sitter inlindad i en filt. fryser. men endå så njuter jag.

when it happens

idag åkte jag med syster in till centralen. hon skulle köpa en väska. efter det så begav vi oss till åhlens. väl där så handlade jag en jättesöt blommig sjal.my new favorite. efter det blev det donken. äntligen hemma. snart tv. vad har ni gjort idag sötungar?




mer new york bilder






it shines


happy

right now så sitter jag och kollar på satc samtidigt som jag skriver blogg. jag vet, jag är ofokuserad. dagen idag har varit jättebra. umgicks mycket med jennifer och vi hade det jättemysigt igårkväll. imorgon ska jag åka med syster till centralen för att hon ska hämta en väska hon nyligen köpt från tradera. hoppas ni har haft det lika bra som jag har haft det idag. nu ska jag röka.sen redigera lite bilder. pussss

i love it

kvällen spenderades med jennifer. hur mysigt som helst. vaknade vid 11 tiden. vi satte oss vid datorn. kollade på tv. lagade spagetti. rökte. pratade. gjorde allt. nu ska jennifer åka och jobba, jag ska gå hem och göra något. uppdatering med bilder lite senare. ciao

i dream about everything.

nu ska jag gå över till jennifer för en kväll full med film, godis och allt annat mys. ciao ciao.


things.


sommar. värme. kärlek. tankar. cigg. vänner. sommarnätter. film. balkong-mys. melove. love. love. love. love. love.

breath

nu ska jag äntligen lägga mig i soffan. kolla på tv. prata med mami. mysa. bara ta det lungt. jag är fortfarande trött eftersom jag bara har sovit några timmar den här dagen, så därför tror jag att jag kommer somna tidigt idag. imorn ska jag träffa söta sofia och vi ska umgås lite. nattinatti.

when you're not here


åh. fick ett paket från syster idag, från ellos. där i låg det en grå, mysig, skön, gullig munkjacka av märket adidas. den är så skön. min nya bästa vän. i ett annat paket så hade syster köpt en ny tungpiercing till mig. då blev jag gladast i världen. nu väntar jag bara på att mina kära böcker ska komma.. btw, ätit på donken idag. orkade inte laga mat. nu blir det te och cigg. pusspuss

12.47

nu ska jag gå och lägga mig och vila i någon timme. har ju faktiskt inte sovit inatt. kommer dock säkert att vakna upp klockan sju ikväll, fylld med ångest. men det får jag ta. vi hörs sen sötisar.

pictures






promenad 05:35.




jag och s var ute och tog en promenad vid cirka halv sex på morgonen. vi hade båda inget att göra, och vi var lika pigga båda två. begav mig ut för att möta henne, och slogs av den finfina doften sådär på morgonen. underbart. väl med s så köpte lite bullar, choklad och festis. min goda yoggi fick också hänga med ut. vi fotade en massa. de resterande bilderna kommer upp med tiden. vad gör ni sötnosar?

right.now

the hills. mtv. yoggi. mys. och snart så.. ska jag tralla ut med s också.

new.york




åh. glädjen bara flöt omkring i kroppen när jag var där nere. jag kände mig lycklig. glad. blessed. man har hela världen i sin hand. man känner kärleken. man ser upp. de höga byggnaderna. man älskar starbucks. affärer. dunk n' donuts. det var helt enkelt livet på den ljusa sidan. new york. the big apple.

ni.är.söta


jag mår bra. väldigt bra. lyckan är påväg tillbaka. ni är så söta allihopa. nu ska jag ut på balkongen. röka. tänka. njuta.

ingen rubrik


här sitter jag. chattar. tänker. dricker yoggi. tvn är på. spökprogram. nu blev det läskigt. very läskigt. funderar på att gå och stänga av. byta kanal. något måste jag göra.

bloggfix.

nu har jag fixat med min blogg ungefär hela dagen känns det som. har inte luft på rumpan en enda gång. fick hjälp av söta antonia (dirtyglam), hon är så gullig. tack så jätte mycket för hjälpen. nu måste jag. röka. släcka törsten. smsa sofia. bädda sängen. puss.

04.30 in the morning.






jag och mamma var ute och körde imorse, för att båda var vakna och lika uttråkade. vi åkte över till moster ett tag för hon var också vaken, tydligen. men det var mys. tyst och lugnt också. inte massa barn som skriker och gråter för en gångs skull. hah.

ps. lägg märke till dimman på den sista bilden.

i never sleep

precis som jag anade. vaknade vid fyra tiden idag. fylld med ångest eftersom jag har sovit bort halva dagen. det ska jag ändra på. jag måste kunna sova på nätterna. helt sjukt jobbigt det här.  ikväll ska jag och mammsen kolla på filmen besatt som går på 3an klockan nio. sugen på en riktig rysare just nu.. vad ska ni göra ikväll?

00.52




sitter här och äter choklad. läser bloggar. pratar med syster. och ska snart ut och röka. intresseklubben antecknar, jag vet.

23.29


jag kan lita på dig. kan prata med dig. kan göra allt med dig. jag älskar dig syster. du är underbaaar.

chadwick tyler.




21.57


grattis sofiaaa.


idag fyller världens sötaste sofia år. grattis sötnos.              

writings.


pizza. ben&jerry's. cigg. skratt. syster. skämt. mys. foto. nisse.

det har varit mys idag. lite glad har jag varit.

bild: tagen av mig


i feel empty



kvällen kommer spenderas med mamma. har hyrt film. ska ta det lungt. prata. umgås. vet inte vad jag annars ska göra.

allt är dåligt.

allting är bara för jobbigt just nu. vill bara gråta. vill inte prata med någon, träffa någon, se någon. ingeting.

rip. jag älskar dig.



igår dog världens finaste hund. den hunden som alltid har funnits vid min sida när jag har varit ledsen. hon är borta. jag vet inte vad jag ska göra och jag vet inte vart jag ska ta ivägen. känner mig bara så kraftlös. jag saknar dig älskling.

12758497603.




london



jag kommer ihåg när jag var i london förra året. ååh det var så skönt. helt perfekt. jag och mamma bodde hos hennes kompisar i essex, 40 minuter ifrån det centrala london. det var helt perfekt. i essex så hade jag och mamma det jätte mysigt. varje dag när vi vaknade så gick vi ner och kokade te och satte oss på altanen och rökte och pratade. london är det bästa staden som finns, helt klart. det är så underbar atmosfär där. man blir lycklig, lugn, och avslappnad. 

den resan innehöll allt. shopping, mys, te, bio, roligheter, sevärdheter, god mat, och fina restauranger.

away from all


328965047835.

har suttit och kollat på filmen i am legend. jag tyckte den var relativt bra, men några saker irriterade jag mig på. annars väldigt bra film. nu har jag suttit och fipplat med en ny header, kände bara för att göra något nytt. vad tycker ni? jag är inte på mitt bästa humör just nu, men det beror på många olika faktorer. trots att jag är trött och har rätt ont i magen så är det mer saker som tynger ner mig. bla att jag är ovän med en person som jag har varit kompis med i fyra år..
i don't belive in the thing you call forever.


cobrasnake

paris




fia.fia.fia



jag måste ha världens sötaste vän.

237600957845.



godmorgon alla söta. jag har nyss vaknat efter att ha varit uppe till halv 11 imorse. not very fun. pratade med syster i telefonen en stor del av natten igår, för vi har alltid så mysigt när vi pratar med varandra.


cobrasnake

nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i min nybäddade säng. först en cigg, men sen så ska jag sova hela natten. jag säger nattinatti och avslutar med en bild från thecobrasnake.


loveu

jag saknar den dagen då jag och jennifer åt jordbubbar i gräset. vi pratade om allt och hade helt otroligt mysigt. älskar den tjejen asså.  nu ska jag gå och göra te och sätta mig på min finfina balkong.


my way home


983092744860.

åh, jag lever för att fotografera. ska snart påbörja mina tre år på gymnasiet, med inriktning media. lite smått nervös om jag måste erkänna. men ska dock bli jätte roligt att få hålla på med det jag älskar. samtidigt så får jag också lära känna nya människor och påbörja "ett nytt liv", så att säga. i den här bloggen kommer jag lätta på mina känslor, visa olika foton, och prata om min vardag. hoppas ni kommer följa den. pusspuss

924473650322.

jag älskar sånna här vackra sommarkvällar. lycka. man blir så varm innuti att man bara går runt och ler hela dagarna. man kan sitta på balkongen, lyssna på curly sue med takida, röka och fotografera den fina solnedgången. det är så underbart.


RSS 2.0